fbpx

DATING COACH - MIT MENTORPROGRAM

FÅ MIG SOM DIN PERSONLIGE DATING COACH

SE MERE HERUNDER:

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

Bliv mere selvsikker, også omkring kvinder
Som dating coach, er min første opgave at hjælpe dig med at blive mere selvsikker! Fordelene ved at have et godt selvværd er virkelig store! Det vil forbedre din livssituation, dine forhold, dine sociale interaktioner og gøre at du generelt får det bedre med dig selv og være gladere. Du vil blive bedre til at tackle hverdagen og den eventuelle negativitet du møder – for den vil du sgu møde derude. Og vigtigst af alt, så vil det give dig langt bedre resultater hos kvinderne!

Bliv bedre til at snakke med kvinder - OG forstå dem bedre
Kender du det med, at du ikke ANER hvad du skal sige til en smuk kvinde? At du simpelthen ikke ved hvordan du skal åbne en samtale med hende, eller holde en sjov og spændende samtale kørende?
Eller det at du simpelt ikke forstår hvorfor kvinder gør som de gør, og du gerne vil blive bedre til at forstå dem, bedre til at tiltrække dem, og bedre til at forføre dem?
Det er mit job som dating coach, at lære dig præcis alt det overstående, så DU kan få de oplevelser med kvinder som du ønsker!

Overkom din generthed
Det er helt okay – og normalt at være genert. Men har du nogensinde overvejet hvad din generthed kan koste dig? At du ikke får taget dig sammen til at sige hej til hende den smukke kvinde i baren? At du faktisk holder dig selv tilbage på mange punkter i dit liv, simpelthen fordi du er for genert til at stå frem og sige din mening?
Heldigvis kan man gøre noget ved sin generthed, med de rette værktøjer, de rette øvelser, og den rigtige vejledning!
Og det er præcis det jeg kan hjælpe dig med! At overkomme din generthed, så du bliver mere selvsikker. Både overfor kvinder, men også i din dagligdag!

Bliv mere udadvendt og social
At være udadvendt og social, åbner pludselig op for en masse nye muligheder! Du føler dig ikke længere akavet i større forsamlinger, du er ikke længere bange for at sige din mening, og du vil ikke længere føle så stor modstand ved at skulle gå over til en kvinde for at sige hej.
Som dating coach, er dette for mig, et enormt vigtigt felt at arbejde med hos dig. For det at kunne snakke til stort set alt og alle, giver din selvtillid et solidt spark bagi, og du vil ikke længere føle at du holder dig selv tilbage!

Pift din personlige tøjstil op
Når det kommer til at blive og føle sig mere attraktiv, så skal vi naturligvis også et smut forbi dit udseende og tøjstil.
Ikke at du skal til at gå i dyrt designertøj eller fancy jakkesæt. Det vi skal gøre, er at finde en stil der passer til dig, og som du føler dig godt tilpas i.

Det at give din garderobe en overhaling kan gøre ENORMT meget for dit udtryk! Så jeg kan hjælpe dig med inspiration til en ny tøjstil, og et nyt personligt udseende, med frisure og hele pibetøjet!
Jeg var selv igennem sådan en tur, men det tog LANG TID og kostede mange penge i tøj jeg aldrig fik brugt, fordi jeg ikke havde en rådgiver på det punkt.

Boost dit Tinder game
Vi kan lige så godt udnytte de muligheder der er tilgængelige, så hvis du vil, kan vi også kigge på Tinder og andre dating apps.
Her hjælper jeg dig med at opsætte en skarp profil, med den rigtige kombination af billeder og en god profiltekst.

HVORDAN FUNGERER DET?

SOM DATING COACH VIL JEG HJÆLPE DIG MED:

- HVORDAN DU BLIVER MERE SELVSIKKER, MINDRE GENERT OG HVORDAN DU BLIVER MERE ATTRAKTIV OVERFOR KVINDER

- HVOR OG HVORDAN DU KAN MØDE OG TILTRÆKKE DIN FORETRUKNE TYPE KVINDE

- HVORDAN DU SNAKKER OG FLIRTER MED KVINDER, SELVOM DU IKKE HAR MEGET ERFARING MED DET I FORVEJEN

- HVORDAN DU OPSÆTTER EN SPÆNDENDE, HYGGELIG OG SJOV DATE

- HVORDAN DU FORTSÆTTER PÅ EGEN HÅND EFTER MENTORFORLØBET ER SLUT

GENEREL INFO OM MENTORFORLØBET:

- FORLØB OVER 10 UGER

- TO UGENTLIGE SKYPE/ZOOM SAMTALER (60-90 MINUTTERS VARIGHED)

- OPGAVER DU SKAL UDFØRE INDEN NÆSTE SAMTALE

- SUPPORT IGENNEM WHATSAPP TIL SPØRGSMÅL MM.

- MULIGHED FOR TILKØB AF EKSTRA UGER

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

 

1. DU SENDER MIG EN MAIL
Du sender mig først en mail, hvori du beskriver hvem du er, hvor du er i livet, hvad du gerne vil ændre og hvad du ønsker at opnå.

 

2. VI OPSÆTTER ET GRATIS OPKALD
Vi aftaler et tidspunkt til et gratis Skype/Zoom opkald, hvor vi snakker om dig, dine udfordringer og målsætninger, samt hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

 

3. VI GÅR I GANG
Hvis jeg synes vi er et godt match til at arbejde sammen, går vi i gang med selve mentorforløbet. Det kan være et intenst forløb, og derfor er det er ikke alle jeg vælger at arbejde med.

VIL DU HAVE FORBEDRET DIT DATINGLIV MARKANT?

SEND MIG EN BESKED OG FÅ EN GRATIS SAMTALE NU

TIDLIGERE KLIENTERS UDTALELSER

Peter

Da jeg kom på dating markedet efter et langvarigt forhold og i en alder af 34 år havde jeg ikke de store erfaring med at date. Efter nogle måneder uden rigtigt noget succes, begyndte jeg at søge på nettet efter hvad man kunne gøre for blive mere selvsikker og attraktiv. Jeg faldt over Christians hjemmeside og det fangede mig med det samme. De historier og oplevelser han fortalte, var næsten som et spejlbillede af mit. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at han skulle hjælpe mig og jeg tog det fulde mentorforløb på 10 uger samt et fotoshoot ca. halvvejs i forløbet. Jeg føler at Christian tilpasser sit forløb til den enkelte person så hver enkelte får mest muligt ud af det, hvilket gør det hele mere personligt. Christian er på 24/7 når man er i forløbet, og det er rart hvis man lige pludselig står i en situation hvor man skal bruge hjælp eller et god råd. I forløbet kommer man ind på mange forskellige emner og man kommer virkelig i tænkeboksen hvilket er med til udvikle og styrke en selv. Der var nogle ting i starten af forløbet hvor man tænkte “Hvor fører det henne?” Men henne af vejen giver det hele mening og så sker der lige pludselig noget med ens fremgang. Efter jeg havde fået taget noget super skarpe billederne af Christian, snakkede vi om hvordan man kunne lave sin dating profil, sådan at man skilte sig ud fra alle de andre. Og det gav virkelig pote. Jeg fik overraskende hurtigt virkelig mange dates i kalenderen. Og som prikken på i`et blev jeg kæreste med en pige lige i slutningen af mit coachingforløb. Der er sket meget med min personlig udvikling på 10 uger, meget mere end jeg havde forventet. Det har givet mig mere glæde, selvtillid, sundere livsstil, og generelt en oplevelse for livet. Jeg synes forløbet har været det hele værd og jeg vil give Christian de bedste anbefalinger herfra.

William

Før coachingen med Christian, var jeg virkelig bange for at snakke med kvinder. Selvom jeg havde et ret godt liv, og en del værdi at give, følte jeg mig ikke god nok, eller værdig til til at være sammen med kvinder. Christian hjalp mig med at indse min egen værdi, og gav mig vejledning, opmuntring og modet til at gå ud, tage action og snakke med langt flere kvinder ud fra mit nye mindset og tanker. Indenfor de ti uger i hans program, gik jeg fra at være bange for bare at sige hej til en kvinde, til at starte samtaler med de kvinder jeg virkelig havde interesse i, gå på dates og endda have sex med kvinder jeg aldrig ville have vurderet mig selv til at have en chance med før. Selvfølgelig var der meget arbejde der skulle gøres og det var hårdt… Men jeg er sikker på, at uden Christian havde jeg ikke fået så gode resultater på så kort tid. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig!

Jan

Christian har været super god til at fange mine individuelle problemer i forbindelse med flirt og kommunikation med kvinder, samt min selvopfattelse. Før jeg kom til Christian, har jeg haft et års erfaring i at tage mit dating liv i egne hænder, så jeg startede ikke fra nul af. Samarbejdet har været præget af Christians mangeårige succesrige egne erfaringer med kvinder. Jeg kunne nemt relatere til den proces han selv havde været igennem, hvilket gjorde forløbet til en meget personlig oplevelse mellem os, hvor jeg følte mig i gode hænder hos en, som har været i lignende situation engang. Samtidig var det tydeligt, at Christian tog sin rolle som coach alvorlig. Efter vi tilpassede min tøjstil og snakkede om hvad der er vigtigt at tænke på i forhold til sit ydre, gik vi over til at belyse de falske overbevisninger jeg havde om kvinder og mig selv. I sidste fase af Coaching forløbet gik vi mere i detaljer og analyserede hvad jeg gjorde godt og hvad jeg kunne gøre bedre i min flirt og omgang med kvinder. Her kunne jeg trække specielt meget ud af Christians egne erfaringer. Samlet set kan jeg kun anbefale at søge Christians hjælp, når man føler der ikke er noget der rokker sig i ens dating liv eller også når man bare har brug for en, der kan kigge en over skulderen og pege på de ting, man måske ikke selv lige har tænkt på og som kan speede processen op.