Gode vaner

Når det kommer til at udvikle på dig selv, så kræver det disciplin, og det får du igennem gode vaner!

Jeg kan slet ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for dig at få et sæt GODE VANER, som du udfører hver eneste dag. For vi er, hvad vi gør hver dag, og det bliver bestemt af vores vaner. Om det så er gode, eller dårlige vaner vi har... Og derfor er det så vigtigt, at du tager mere kontrol over dit liv, og virkelig overvejer hvilke vaner du har, og om de er gode for dig.

Jeg lærte det selv

Min egen selvudvikling er stærkt præget af vaner. Da jeg startede med at interessere mig for, og gå op i selvudvikling, synes jeg ikke at der skete det helt store med mig i starten.
For jeg gjorde det som så mange før mig gjorde... Jeg læste en masse og så en masse YouTube videoer, men jeg tog aldrig helt action på det - jeg gjorde det ikke til en VANE, at tage action... 

Der skete noget for mig og min udvikling, da jeg begyndte at kigge på hvordan min hverdag var struktureret, og hvordan mine vaner var sat op. Og her blev jeg overrasket over, hvor få GODE VANER jeg egentlig havde, og hvor mange dårlige og tidsspildende vaner der var at finde i min hverdag - Måske du selv har det sådan? 

Så se med her i videoen, hvor jeg netop snakker mere om gode vaner.

Husk at overveje dine DÅRLIGE vaner!

Det er rigtig godt at have nogle gode vaner, men du skal også være opmærksom på dine dårlige vaner! Se mere om dem her:

Mit 1-1 mentorprogram:

Vil du gerne have mere ud af dit datingliv, men har prøvet før uden held?  
Og kunne du virkelig godt tænke dig at få bedre selvtillid, blive mere positiv eller udadvendt , men ikke ved hvor du skal starte?
Så klik ind her, og læs mere om hvordan jeg PERSONLIGT KAN HJÆLPE DIG, i mit 1-1 mentorprogram:

Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev ude i højre side, så du altid får besked når der kommer et nyt indlæg op!