fbpx

ANBEFALINGER

TIDLIGERE KUNDERS UDTALELSER

Peter

Da jeg kom på dating markedet efter et langvarigt forhold og i en alder af 34 år havde jeg ikke de store erfaring med at date. Efter nogle måneder uden rigtigt noget succes, begyndte jeg at søge på nettet efter hvad man kunne gøre for blive mere selvsikker og attraktiv. Jeg faldt over Christians hjemmeside og det fangede mig med det samme. De historier og oplevelser han fortalte, var næsten som et spejlbillede af mit. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at han skulle hjælpe mig og jeg tog det fulde mentorforløb på 10 uger samt et fotoshoot ca. halvvejs i forløbet. Jeg føler at Christian tilpasser sit forløb til den enkelte person så hver enkelte får mest muligt ud af det, hvilket gør det hele mere personligt. Christian er på 24/7 når man er i forløbet, og det er rart hvis man lige pludselig står i en situation hvor man skal bruge hjælp eller et god råd. I forløbet kommer man ind på mange forskellige emner og man kommer virkelig i tænkeboksen hvilket er med til udvikle og styrke en selv. Der var nogle ting i starten af forløbet hvor man tænkte “Hvor fører det henne?” Men henne af vejen giver det hele mening og så sker der lige pludselig noget med ens fremgang. Efter jeg havde fået taget noget super skarpe billederne af Christian, snakkede vi om hvordan man kunne lave sin dating profil, sådan at man skilte sig ud fra alle de andre. Og det gav virkelig pote. Jeg fik overraskende hurtigt virkelig mange dates i kalenderen. Og som prikken på i`et blev jeg kæreste med en pige lige i slutningen af mit coachingforløb. Der er sket meget med min personlig udvikling på 10 uger, meget mere end jeg havde forventet. Det har givet mig mere glæde, selvtillid, sundere livsstil, og generelt en oplevelse for livet. Jeg synes forløbet har været det hele værd og jeg vil give Christian de bedste anbefalinger herfra.

William

Før coachingen med Christian, var jeg virkelig bange for at snakke med kvinder. Selvom jeg havde et ret godt liv, og en del værdi at give, følte jeg mig ikke god nok, eller værdig til til at være sammen med kvinder. Christian hjalp mig med at indse min egen værdi, og gav mig vejledning, opmuntring og modet til at gå ud, tage action og snakke med langt flere kvinder ud fra mit nye mindset og tanker. Indenfor de ti uger i hans program, gik jeg fra at være bange for bare at sige hej til en kvinde, til at starte samtaler med de kvinder jeg virkelig havde interesse i, gå på dates og endda have sex med kvinder jeg aldrig ville have vurderet mig selv til at have en chance med før. Selvfølgelig var der meget arbejde der skulle gøres og det var hårdt… Men jeg er sikker på, at uden Christian havde jeg ikke fået så gode resultater på så kort tid. Jeg kunne ikke være mere taknemmelig!

Jan

Christian har været super god til at fange mine individuelle problemer i forbindelse med flirt og kommunikation med kvinder, samt min selvopfattelse. Før jeg kom til Christian, har jeg haft et års erfaring i at tage mit dating liv i egne hænder, så jeg startede ikke fra nul af. Samarbejdet har været præget af Christians mangeårige succesrige egne erfaringer med kvinder. Jeg kunne nemt relatere til den proces han selv havde været igennem, hvilket gjorde forløbet til en meget personlig oplevelse mellem os, hvor jeg følte mig i gode hænder hos en, som har været i lignende situation engang. Samtidig var det tydeligt, at Christian tog sin rolle som coach alvorlig. Efter vi tilpassede min tøjstil og snakkede om hvad der er vigtigt at tænke på i forhold til sit ydre, gik vi over til at belyse de falske overbevisninger jeg havde om kvinder og mig selv. I sidste fase af Coaching forløbet gik vi mere i detaljer og analyserede hvad jeg gjorde godt og hvad jeg kunne gøre bedre i min flirt og omgang med kvinder. Her kunne jeg trække specielt meget ud af Christians egne erfaringer. Samlet set kan jeg kun anbefale at søge Christians hjælp, når man føler der ikke er noget der rokker sig i ens dating liv eller også når man bare har brug for en, der kan kigge en over skulderen og pege på de ting, man måske ikke selv lige har tænkt på og som kan speede processen op.

Johan

Tinder er jo i virkeligheden fucking overfladisk og du bliver kun dømt på de billeder du har. Når det er sagt kan 3000 kroner stadig synes at være mange penge for 8 billeder. Jeg tænkte lidt over det, og kom frem til at hvis jeg nu bare fik 2 rigtig gode dates ud af det, ville det være pengene værd. MEN - Efter at ha' set de resultater jeg har fået med mine nye billeder, ville jeg ha' givet det dobbelte uden at tøve! Før Mit photoshoot med Christian, fungerede Tinder "okay" for mig. Jeg fik matches, men de rigtig smukke piger matchede jeg aldrig med. Efter at have lavet en ny tinder med Christians billeder, gik der 5 timer før jeg havde 99 nye synes godt om. Søndag aften et par dage efter- hvor flest er på tinder, fik jeg næsten 30 matches. High value piger skriver først til mig nu, har faktisk lagt det lidt til side, fordi jeg ikke kan holde styr på så mange samtaler. - Luksus problem! Jeg synes det var rigtig nemt at få taget billeder af Christian. Han er helt nede på jorden, han er god til at sætte en "i gang"- altså få bevægelse på billedet og til at guide igennem hele processen generelt. Det er tydeligt at han ved hvad han snakker om, og jeg fik gode inputs og lidt sparring i forhold til game/sociale færdigheder. Alt i alt en super god oplevelse- og rigtig god investering! Udover resultaterne på tinder, har jeg brugt 1 af billederne på facebook. Jeg har dobbelt så mange likes på det som mit næstbedste profilbillede, har aldrig haft så gode billeder af mig selv.

Javier

Choosing the photoshot session has definately taken my tinder game to another level. It was a super cool experience trying a real photoshot session for the first time, It felt comfortable from the first moment and the results couldnt be better. Since I got my new pictures, I have gotten way more matches and better quality. I recently went on a date with a Russian model here in Beijing, the city where I currently live. She actually thought I was a model myself haha! It has happened many times that girls compliment my pictures or think that I am some kind of model! Definately recommend getting a Tinder photoshoot!

Morten

Tinder guiden er en letlæselig, sjov og godt skrevet bog, som er sprængfyldt med viden og knowhow, i hvordan man får det maksimale ud af Tinder og andre sociale medier. Den er et redskab til den moderne mand som tager sit dating liv seriøst, og gerne vil have optimale resultater. Bogen er spækket med gode eksempler, samt teori til hvordan man åbner, skriver, inviterer ud, tager de rigtige billeder og meget mere. Den giver en mulighed for at undgå at lave de klassiske tinder fejl, som får de fleste piger til at swipe dig til venstre på. Tak Christian, for at du har lavet alle fejl for os, så vi andre kan spare en masse tid og frustrationer. Efter jeg har læst bogen og taget den i brug, er mit Tinder game eksplodere på meget kort tid.

Andreas

Mit samarbejde med Christian har været en enestående oplevelse, hvor jeg som individ har vokset rigtig meget både på mine personlige fronter såvel som forståelsen og vigtigheden af at vise sig frem for verden på den bedst tænkelige måde alt efter hvad man vil udtrykke. Han formår at bringe det bedste frem i en, med hans herlige tilgang til livet og smilet han altid bærer. Jeg vil på det kraftigste anbefale alle andre som har interesse i at skabe bedre materiale i form af billeder eller knowhow på sociale medier, at kontakte Christian, for både en verdensklasse fotograf samt sparringspartner finder man i ham.

Henrik

Jeg kan varmt anbefale Christian, når du skal have taget billeder til Tinder. Han er top professionel og er knivskarp til at guide dig under fotosessionen. Resultatet er nogle super fede billeder, der optimerer dine chancer på Tinder eller andre datingsider, hvor gode billede er alfa og omega. Du skal vælge Christian fremfor en almindelig fotograf, fordi han tilbyder dig et unikt produkt, som netop er tilpasset dating. Derover følger også diverse gode råd, samt feedback på din profiltekst.

VIL DU OGSÅ HAVE ET SÆT SKARPE TINDER BILLEDER?

Simon

Jeg har været super glad for de billeder Christian har taget for mig, samt den hjælp han gav mig omkring det at bruge Tinder. Det var en fed dag og han var virkelig god til at få det til at være mindre akavet. Siden da, har jeg været på en masse dates siden, og dater en sød pige lige nu. Kæmpe tak til Christian, ham vil jeg absolut anbefale til alle jeg møder.

Mads

Altid en fornøjelse at være på photoshoot med Christian! Med højt humør, entusiasme og en afslappet tilgang, går han ikke på bekostning med kvalitet eller mængde af billeder Flotte, anderledes og iøjnefaldende billeder, som kan bruges til Tinder, Instagram eller hvad end der ønskes og med masser af plads til egne billedforeslag. Super gode resultater herfra!

Guillermo

After getting Christian's help, I have experienced a HUGE boost on TInder! I've had success in the past before, but this is crazier. Two days in, and i've had about 2-3 superlikes daily, and 3-5 girls opening me, so credit to Christians help. Now I just find it hard to keep track on all of the conversations on Tinder!

Jacob

Jeg var på et photoshoot med Christian. Jeg fik taget nogle super skarpe billeder til min Tinder, Facebook og Instagram. Christian er rigtig god til at få det hele til at spille med farvekombinationer, baggrunden og til at tage forskellige slags billeder. Hele oplevelsen af photoshootet var rigtig godt, fordi Christian er god til at gøre processen til en sjov og spændende oplevelse. Jeg fik også tips og vejledning til Tinder, hvilke billeder der var gode at bruge og gode åbningsbeskeder. Efter jeg skiftede mine billeder på Tinder, fik jeg en del flere matches, så det var bestem alle pengene værd!

Marcus

Jeg var ude med Christian for at få bedre billeder til Tinder, og senere hen professionelle billeder til min virksomhed. Billederne har givet både mit dating liv og markedsføring et stort skub! Jeg havde året før lavet en Tinder profil, men gav hurtigt op da jeg ingen matches fik grundet dårlige billeder! Før i tiden troede jeg at man skulle ligne en topmodel for at få noget som helst ud af sin tid på Tinder, men var ret imponeret over hvad et sæt godt billeder kan gøre. Udover selve photoshootet gav Christian mig en masse fif til Tinder og dating generelt. Det var tydeligt at se at Christian havde styr på sit kram, hvilket også afspejles i hans sjove og karismatiske personlighed. Det var en virkelig god investering som jeg vil anbefale til alle der vil have bedre resultater med dating.

ER DU KLAR TIL AT BOOSTE DIT TINDER GAME NU?